Het gezicht achter By TruDiy

Leuk dat je ByTruDiy gevonden hebt !

Ik zal mijzelf eerst even voorstellen. Ik ben Trudy Drost, 46 jaar oud en het grootste gedeelte van mijn leven woonachtig in Ede. Ik ben getrouwd met mijn liefde Teus en samen kregen wij 5 kinderen. Inmiddels zijn daar nog 3 schoonkinderen bijgekomen en sinds september ben ik trotse oma. 

Al heel lang kriebelde het om iets 'voor mezelf' te doen waarbij ik creatief bezig kan zijn. Want creatief bezig zijn is een grote hobby, ik ben altijd wel met iets bezig. Of dit nu klussen in huis is, iets maken van hout of vroeger borduurwerken maken, dáár krijg ik energie van. 

In 2019 kocht ik dan ook mijn eerste plotter en aan het bureautje in de woonkamer kwamen de eerste creaties tevoorschijn. Al snel vroegen mensen of ik ook voor hen iets wilde maken en zo besloot ik me in 2021 in te schrijven bij de kamer van koophandel. Nu 4 jaar later heb ik boven een werkkamer gemaakt waar ik vaak te vinden ben en de snijmachine vaak staat te draaien. Ik sta geregeld op markten of verkopingen en ook verkoop ik mijn creaties in shop-in-shop. En dan nu eindelijk een webshop geopend. 

Kijk gezellig rond op mijn webshop en heb je vragen of mis je nog iets? Stuur dan berichtje via het contactformulier. Deze zal ik zo snel mogelijk beantwoorden.