Verzending en retour

Verzending
Voor niet gepersonaliseerde items geldt de levertijd van 2-5 werkdagen. Voor gepersonaliseerde items is dit variërend. Mocht het spoed hebben, geef dit dan aan in de bestelnotitie.
ByTruDiy verzend met XX

 

Teruggavebeleid

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.
U heeft dus 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief de verzendkosten gecrediteerd. De kosten die u maakt om het pakket terug te sturen zijn wel voor uzelf. 

Om hiervan gebruik te maken kunt u contact op nemen via het contactformulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

LET OP: heeft u een gepersonaliseerd item besteld, deze kan NIET retour. 
Let daarom goed op de juiste datum en spelling van de naam. Bij twijfel zullen wij u een bericht sturen maar in principe gaan wij er vanuit dat u dit zelf gecontroleerd heeft.

 

Gegevens By TruDiy:

KVK nummer: 
BTW nummer:

Kampstraat 6 
6711BS Ede